Auto's de Baas

Kies jouw weg met fabrikantendata en sleutel op merkniveau.

Zorgen dat garagebedrijven onafhankelijk kunnen blijven werken aan moderne auto’s.

De hele branche vindt OE data onmisbaar
Auto’s de Baas is een gezamenlijk initiatief van een groep organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven. Gezamenlijk zien we dat  toegang tot de juiste training, apparatuur en ondersteuning steeds belangrijker worden om aan moderne auto’s te kunnen werken. Garagebedrijven die geen toegang hebben tot originele fabrikanten worden steeds afhankelijker van anderen. Dat gaat ten koste van hun toegevoegde waarde richting de klant. En ook   van hun winstgevendheid en kansen om te overleven in een steeds complexer speelveld. Daarom is het nodig dat garages goede keuzes maken en met OE data aan de slag gaan, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven en zelf goed onderhoud en reparaties uit kunnen blijven voeren.

Enorme voordelen nog onbekend
We zien dat de drempel om met OE data te starten voor veel garagebedrijven nog hoog is. Er kan al heel veel, maar veel garagehouders kennen de voordelen niet en zien misschien op tegen het onbekende. Dat is helemaal niet nodig. Nog te weinig ondernemers gaan met deze belangrijke ontwikkeling aan de slag.

De autobranche verenigd
Daarom nemen 
BOVAGRAI-Aftermarket en een grote groep partners het initiatief om daar samen wat aan te doen. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en autotechnici over wat OE data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven kunnen maken met ondersteuning van diverse marktpartijen.

 

 

Kies uw opleider!

Klik op [Inschrijven] voor de het bestellen bij Koskamp opleidingen

Klik op [Inschrijven] voor de het bestellen bij Automotive Academy

Handleiding DSR Digitale Service Registratie

Deze handleiding is voor de merken: Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, BMW, MINI, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes Benz

SMART Remote

Deze SMART Remote is via het internet is te bedienen. Hierdoor is het mogelijk de remote via elk device aan te sturen. Bekijk de exacte specificaties.

BMW - Mini

AutoNiveau maakt een bedrijfsaccount aan bij de autofabrikant, waarna originele handleidingen en schema's binnen handbereik zijn en Pass Thru (software updates) aan auto's van dit merk mogelijk zijn.